Advertenties & Samenwerkingen

Hey hallo!

In dit online magazine ga je onderaan een artikel hier en daar wel een mededeling tegenkomen dat het gaat om een advertentie of een samenwerking. Dit wil zeggen dat ik gesponsord werd, een bijdrage kreeg, of een product in ruil kreeg voor het schrijven van het artikel. Een advertentie dus!

Toen ik met Ondernemende Moeders begon, runde ik het online magazine puur uit passie en waren het 2 – 3 jaar lang enkel en alleen gratis artikels. Maar hoe groter het magazine werd, hoe meer tijd hieraan ging, hoe meer middelen ik dan natuurlijk nodig had om het draaiende te houden.

Maar maak je geen zorgen! Mijn nummer 1 prioriteit is nog steeds om te informeren & te inspireren. Dit online magazine gaat nooit veranderen in een reclamefolder πŸ˜‰ Ik plaats alleen content waarvan ik overtuigd ben dat het een extra waarde geeft, en waar ik ook volledig achtersta. Geen zever in pakskes dus.

En weet je wat? Door de extra inkomsten, kan ik dit online magazine voor ondernemende moeders nΓ³g meer doen groeien door meer te investeren, meer experten aan het woord te laten, en meer! Beetje een win-win dus πŸ€—

Kom je iets tegen waar je twijfels over hebt, stuur me dan zeker een berichtje!

Oproep: Ben je een bedrijf dat graag wilt samenwerken? Stuur me dan je voorstel, en dan kijken we of het een match is! Mail naar info@ondernemendemoeders.be

Affiliate links

Net zoals samenwerkingen met bedrijven toelaten om een centje extra te kunnen investeren in Ondernemende Moeders, is dat ook met affiliate links. Dit zijn links naar aankooppagina’s van producten en/of diensten waar ik zelf enthousiast over ben.

Deze links brengen mij iets op per klik of per aankoop, naargelang het type link. Maar voor jou verandert er niets, de prijs blijft hetzelfde (tenzij ik ergens een korting op de kop heb kunnen tikken πŸ€—).