Over mij

Hey, hallo!

Welkom op dit platform voor en door ondernemende moeders!

Ik stel mij graag voor aan de hand van een aantal bullet points … Ik dacht het eens anders te doen dan de standaard over mij pagina’s πŸ˜…

Ik ben Nora …

Hoe het hier allemaal begon vraag je?

Toen ik na 7 jaar huismoeder zijn, besloot om te gaan ondernemen, voelde ik me een beetje verloren.

Ik wist niet goed hoe mijn rol als mama te combineren met mijn rol als ambitieuze ondernemer. Ik wilde weten hoe andere ondernemende mama’s dat deden. Ik vroeg me af of zij tips hadden voor mij.

Maar gek genoeg vond ik hier niet veel informatie over. Ja, wel veel over hoe het eraan toe gaat in Amerika en in de UK, maar in het Nederlands was het beperkt tot hier en daar een artikel over mompreneur zijn, en over een mama zijn met een blog.

Op een nacht werd ik wakker met een briljant idee: Ik start zelf wel een blog over ondernemen als mama! Die ochtend kocht ik mijn domeinnaam, en voilΓ‘! Nu, ongeveer 2 jaar later, ben ik blij met het resultaat!

Dit is een platform geworden waar jij welkom bent als mompreneur om je verhaal te delen, en waar je zelf ook tips kan lezen en inspiratie kan opdoen! Ook ik kan mijn expertise in o.a. Time Management & online ondernemen hier met jou delen. Daar ben ik super blij om!

Zin om een gastblog te schrijven of een interview te doen voor mijn rubriek ‘Ondernemen als mama’? Stuur me dan hier een bericht!