#Momboss Online Time Management Training

Claim je tijd terug & kies voor een productief #Mombosslife

Stop met brandjes blussen, en met achter de feiten nalopen … beheer je tijd bewust en efficiënt!

#Momboss Time Management Training mockup achtergrond

Moederschap combineren met ondernemerschap is niet altijd rozenkleur en maneschijn, zeker niet! Het zijn twee belangrijke rollen waar we ons best voor willen doen, waar we onze tijd met plezier voor opofferen, maar het ding is … die tijd lijkt altijd te weinig te zijn.

Ja, je hebt als mompreneur de vrijheid om je tijd in te delen, en je kan er zijn voor je kinderen op die momenten die vroeger moeilijk waren met een vaste job. Ja, die vrijheid voelt fantastisch! Ik hou ervan! En jij hoogstwaarschijnlijk ook! Maar die vrijheid brengt ook struggles met zich mee.

Je wilt aanwezig zijn als mama, je hebt een bepaald beeld van hoe je wil shinen als moeder. Anderzijds is er je ambitie om te beginnen met een bedrijf, om te knallen met je huidige business, en/of om je bedrijf naar een volgende level te brengen, om te groeien dus!

Bijna dagelijks spreek ik ondernemende moeders op Instagram die dit ervaren, en met hun handen in het haar zitten. En jij hebt dat gevoel waarschijnlijk ook, anders zou je niet hier zijn op deze pagina.

Het eerste waar je tegenaan loopt is de tijd die precies is ingesteld op FAST FORWARD. Je hebt het gevoel dat er gewoon niet genoeg uren zijn op een dag om én mama te zijn én ondernemer.

Ik snap dit helemaal!

Omdat ik al jaren bezig ben met mijn tijd zo efficiënt en productief mogelijk in te zetten, ben ik na al die gesprekken met mompreneurs aan de slag gegaan om een Online Time Management Training te bouwen. Niet zomaar ene, het is er ene specifiek voor ondernemende moeders, of voor moeders die willen beginnen met hun onderneming.

Ik besloot een training te bouwen die begint bij het begin, de mindset, en je stap voor stap meeneemt tot een planning die écht werkt. Eerst kwam de vraag om sparringsessies aan te bieden, maar waarom zou ik twintig keer hetzelfde vertellen, als ik in één klap meteen veel ondernemende moeders kan helpen? Nog een gevolg dus, van een mindset voor efficiëntie.

 • Loop je bijna over je eigen voeten om in al je rollen mama, ondernemer, partner, dochter, vriendin, buurvrouw … het hoofd boven het water te houden?
 • Is je hoofd te vol om te kunnen denken aan groeien met je bedrijf?
 • Heb je het idee dat je altijd maar brandjes loopt te blussen? Zowel in je huishouden, je moederschap, als op business vlak?
 • Ben je het beu om te piekeren over je werk terwijl je met je gezin bezig bent, en vice versa?
 • Heb je het gevoel dat je zó veel fantastische, life changing dingen kan doen met je bedrijf, maar je er gewoon geen tijd voor hebt?
 • Of kom je maar niet in actie omdat je geen tijd hebt om nog maar te denken waar je moet beginnen?
 • Verlies jij je vaak in de wereld van social media, je mailbox, en andere tijdvretende bezigheden, terwijl je nog zoveel belangrijker dingen zou moeten doen?
 • Vind je het moeilijk om productieve routines in te bouwen in je leven?
 • Weet je eigenlijk niet goed wat je moet doen, en wanneer, om je dromen waar te maken?

Don’t worry! Ik help je!

#Momboss Time Management Training mockup achtergrond

Wil jij …

 • je bedrijfsdoelen behalen, zonder je schuldig te voelen tegenover je partner en kinderen?
 • er zijn voor je kinderen, tijd hebben voor jezelf, en kunnen toegeven aan je ambities?
 • een duidelijk overzicht hebben van alles wat je nog wilt en moet doen … en dit ook daadwerkelijk doen!
 • een waterdichte planning die je nooit in de steek laat?
 • eindelijk de headspace hebben om te durven dromen, en de rust vinden in je hoofd om er ook écht voor te gaan?
 • stoppen met je tijd te verspillen, en te doen wat je écht moet doen?
 • deadlines voor zijn, en een figuurlijk brandalarm installeren zodat je (bijna) nooit meer brandjes hoeft te blussen?

Dan is deze training zéker iets voor jou!

 • In de #Momboss Time Management Training ga je aan de slag met je mindset rond productiviteit, je doelen, en je dagelijkse belemmeringen.
 • Ik leer je hoe je nieuwe efficiënte, productieve routines en gewoonten kan inbouwen in je dagelijks leven, zowel in je business als in het huishouden.
 • Ik leer je stap per stap hoe je van een idee naar een gedetailleerde planning gaat.
 • Ik geef je tips over hoe je die planningen inzet in je dagelijks leven, zonder het overzicht te verliezen.
 • Ik geef je de tools en inzichten mee om een waterdicht systeem te bouwen zodat je (bijna) nooit meer een steek laat vallen.
 • Ik leer je om je hoofd vrij te maken, zodat er plaats is voor creatief denken.
 • Ik vertel je hoe je met lijstjes kan werken, zonder dat het je omverblaast.
 • Ik leer je om je dagelijks leven steeds productiever en efficiënter in te delen, zonder het gevoel te hebben je vrijheid te verliezen.

Nu slechts €249 excl. BTW (binnenkort gaat de prijs omhoog)

Ga meteen aan de slag met de 7 modules, en geniet van extra bonussen om je mindset en productief om te gaan met je tijd. In het totaal investeer je 2,5 uur aan de online videotraining, en een aantal uren aan de opdrachten, om er de rest van je leven tijd uit te kunnen winnen.

De modules zijn opgebouwd uit korte video’s, zodat je niet elke dag uren hoeft uit te trekken hiervoor. Je kan elke dag een paar video’s en opdrachten uitvoeren. Volledig op jouw ritme, maar wel met een deadline, zodat je ook écht aan de slag gaat met de training.

Je hebt vier maanden toegang tot de video’s. Je ontvangt ook een mooi werkboek met al je opdrachten en notities om er later steeds bij te nemen wanneer je een refresh nodig hebt.

Inhoud van de training

Kies voor een productief #Mombosslife

Nu slechts €249 excl. BTW (binnenkort gaat de prijs omhoog)

FAQ

Is de Online Time Management Training ook voor moeders die niet ondernemen?

De training is vooral gericht op ondernemende moeders, maar het is zeker ook nuttig voor mama’s die willen beginnen met ondernemen en dus nog geen bedrijf hebben. In de training staat niet per se het ondernemen centraal, maar het gaat over op een productieve manier aan de slag gaan met je persoonlijke & professionele doelen. Het is een training voor een productieve levensstijl.

Waar gaat de training door?

De #Momboss Time Management Training gaat door op een fijn en intuïtief leerplatform hier op www.ondernemendemoeders.be! Na betaling ontvang je de link naar het platform, en je login gegevens 🤗 Je kan meteen aan de slag!

Wanneer start de Online Time Management Training?

Je kan meteen aan de slag na aankoop van de training! Je volgt de video modules op eigen ritme, en je kan meteen ook het werkboek downloaden om er volledig in te duiken! Is er iets niet duidelijk, of heb je ondersteuning nodig? Dan kan je me altijd mailen!

Hoe lang duurt de training?

Het is een training van 7 modules die je op je eigen ritme volgt. De volledige training staat al in het platform. Dus het gaat zo snel of traag als je zelf wenst. Je krijgt 4 maanden toegang en een mooi werkboek om opdrachten en notities te maken. Ik heb gezorgd voor korte video’s, die je zelfs met een druk schema kan volgen. Geen excuus dus!

Waarom is er maar vier maanden toegang?

Vier maanden is meer dan genoeg om de video’s te bekijken, de opdrachten te doen, en het stap voor stap te implementeren in je leven. Je krijgt bij deze training ook een werkboek waar je notities kan nemen en je opdrachten kan doen. Deze kan je altijd nog terug bekijken.

De vier maanden deadline is mede ook ingericht, zodat jij écht in actie gaat schieten. Het is trouwens niet omdat de training vier maanden beschikbaar blijft, dat je daarna klaar bent met het bouwen van een productief leven. Met de inzichten die ik je geef in de training, kan je een leven lang mee verder, en het is de bedoeling dat je jezelf daarin blijft uitdagen.

Ik heb echt nood aan een Online Time Management Training, maar ik ben geen moeder

De inhoud van de training gaat meer over de mindset van productief werken, en dat gaat dan over naar efficiënte gewoontes en routines bouwen, en uiteindelijk hoe je effectief een waterdichte planning kan implementeren. Het is dus zeker geen vereiste om mama te zijn!

Het is nu toevallig wel mijn doelpubliek, die mompreneurs, en in de training geef ik dan ook vaak voorbeelden voor moeders. Maar de principes en tips zijn nuttig voor iedereen die meerdere ballen in de luchten moet houden.

Deze #Mombosses zijn alvast enthousiast!

Wil je ook aan de slag met je productiviteit mindset? Efficiënter omgaan met je tijd als ondernemende moeder? Eindelijk eens werken met focus, en meer rust in je hoofd?