Waarom een fijne werkplek thuis een must is voor je bedrijf!

Fijne werkplek thuis maken tips kantoor bureau thuiskantoor inrichten

Zit jij nog te werken op een ongezellige plek in een overgebleven hoekje van je huis? Zit je aan een hoekje van de eettafel of tussen de rommel?

Laten we eerlijk zijn, veel startende onderneemsters hebben geen coole #BossBabe werkplek. We werken aan de eettafel, tussen het wasgoed, op zolder en meestal met meubels die nog een beetje over waren. Een fijne (en vooral eigen werkplek) voelt meestal niet als een prioriteit.

Gevolg? Gebrek aan inspiratie en zelfwaarde!

Creëer een mooi thuiskantoor voor meer inspiratie & zelfwaarde

Misschien lijkt het je wat overdreven, maar een eigen, fijne werkplek thuis is een must voor je onderneming!

Herhaaldelijk, wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je omgeving zeer veel invloed heeft op je emoties en hoe je presteert. Loop maar eens een kil, groot kantoorgebouw binnen. Je voelt je direct een kopje kleiner. En wist je dat je sneller spiekt tijdens een examen in een rommelig lokaal?! Of sneller snoept in een rommelige keuken?

Het omgekeerde is ook waar! Stap maar eens de natuur in. Er is lucht, ruimte en je zintuigen worden positief geprikkeld. Kom je in een mooi theater, dan voel je je meteen speciaal! Het is niet moeilijk om in te zien dat een rommelige, ongeïnspireerde werkplek niet echt de beste basis is voor je onderneming.

De signalen die je hersens hier opvangen zijn dat het niet echt belangrijk is wat je doet. Dat je je spullen niet eens onder controle hebt. Je zit misschien wel letterlijk verstopt op zolder, tussen je wasgoed. Je zelfvertrouwen en je resultaten lijden ongemerkt onder de omstandigheden waarin je jezelf plaatst!

Eerlijk gezegd verdien je beter dan dat! Je verdient een fijne werkplek thuis die je energie geeft, je ambities laat groeien en je zelfvertrouwen een boost geeft!

Lees ook: Thuis werken in pyjama?

Kies bewust voor een fijne werkplek thuis!

Tijd om verandering te brengen aan je thuiskantoor!

  1. Bepaal NU dat jij beter verdient!
  2. Kies een werkplek thuis en bepaal een budget.
  3. Zoek inspiratie online, op Pinterest of in tijdschriften.
  4. Bepaal 5 dingen die je wil aanpakken.
  5. Geniet van de hernieuwde energie in je onderneming én je resultaten!

Je kunt het zo groot of klein aanpakken als je zelf wil. Je kan een complete kamer uitruimen en inrichten, maar ook een wandje verven en een fijne quote uit een tijdschrift inlijsten.

Het gaat erom dat jij hebt bepaald dat dit JOUW ruimte is, en dat jij je er supergoed wilt voelen! Het afbakenen van je werk territorium geeft je een gevoel van eigenwaarde, het gevoel dat je werk er mag zijn!

Lees ook: Boost je productiviteit met deze 10 tools voor ondernemers

Overigens geld dit alles ook voor een werkplek op een kantoor of zelfs aan de eettafel. Er zijn altijd manieren om invloed te hebben op de sfeer van je werkplek, al is het maar een mooie bos bloemen!

Veel plezier met dromen en doen!

Liefs,
Eveline


Pssssst …. Ontvang jij de wekelijkse update al van Ondernemende Moeders? Een mailtje dat je inspireert, uitdaagt en informeert over vanalles in het leven van een mompreneur? Nee? Meld je hier aan!


Fijne werkplek thuis maken voor meer eigenwaarde - mooi thuiskantoor

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Investeren in jezelf_ Deze mompreneur vertelt haar persoonlijk verhaal over ondernemen - Ondernemende Moeders (1)

Deze blog is geschreven door Eveline:
“Hoi, ik ben Eveline, mama van twee mooie meiden en onderneemster. Om mijn leven nog leuker te maken, gooide ik eind 2019 het roer van mijn bedrijf als professional organizer om. Nu met Evie’s Joy Factory volg ik mijn eigen hart en inspireer ik vrouwen om ook hun leven leuker te maken. Ben jij toe aan meer joy? Zoek me dat op via de onderstaande links!”

Website: https://www.eviesjoyfactory.nl//
Facebook:
eviesjoyfactory
Instagram: @eviesjoyfactory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.