Van huismoeder naar ondernemer column

Mijn weg naar ondernemen

“Een splinternieuwe website vol tips en how-to’s voor mompreneurs. Met een column over mijn weg van huismoeder naar ondernemer. Dat is dus wat Ondernemende Moeders voor mij is!”

Ik ben Nora, mama van twee kinders: de dochter en de zoon. Sommigen onder jullie weten dat ik al bijna twee jaar blog op de mama- en foodblog PinGetest.

Het ondernemen kriebelt natuurlijk al veel langer. Al wist ik lange tijd niet precies hoe of wat. Bloggen is dan ook een goede eerste stap geweest om eens te proeven van ‘zelfstandig’ iets op te bouwen van thuis uit.

Ik ben lang niet de enige mompreneur die gestart is als blogger. Zo zijn er namelijk een heleboel ondernemende moeders aan hun avontuur begonnen. Het bloggerswereldje opent nu eenmaal veel ogen én deuren.

“Create a life you love”

Bloggen vereist trouwens ook steeds meer een ondernemers mindset. Want als je wilt dat je blog groeit, dan moet je jezelf engageren. Dan moet je steeds dingen bijleren. Dan moet je er tijd in steken. Heel veel tijd!

De bedoeling van Ondernemende Moeders is om mompreneurs als jou te informeren, te inspireren, en te amuseren in een online magazine voor … jawel … ondernemende moeders.

Een mompreneur magazine met veel how-to’s, tips & tricks, interviews, lifestyle blogs en gewoon leuke artikels.

Op dit platform neem ik je ook mee op weg naar mijn eigen onderneming. Mijn weg van huismoeder naar ondernemer. De ups en de downs, de woehoe’s en de oepsie’s, zoals een zekere ondernemende mama dat noemt.

Mijn persoonlijke weg naar ondernemerschap lees je binnenkort steeds in de rubriek: Column.

Tot blogs!

Liefs,
Nora

Van huismoeder naar ondernemer column ondernemende moeders magazine mompreneur

Uitgelichte foto: Danielle Macinnes via Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.